Известие

Collapse
No announcement yet.

с какви обороти работи двигателя

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• с какви обороти работи двигателя

Интересува ме какви са нормалните обороти за работа на двигателя. Моят е 1.8 ТС 156-ца и на свободна е на 1200 оборота - виждат ми се много, при 110км/ч е на 3000 оборота, това също ми се вижда много. Дали е нормално и как се регулира.

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
    Интересува ме какви са нормалните обороти за работа на двигателя. Моят е 1.8 ТС 156-ца и на свободна е на 1200 оборота - виждат ми се много, при 110км/ч е на 3000 оборота, това също ми се вижда много. Дали е нормално и как се регулира.
    На място 1200 не е нормално (освен ако не е студена). При 110 е нормално да е на 3000.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Тези обороти къде ги гледаш - на оборотомера или на диагностика?
      Щото оборотомера лъже доста, особено в крайните си показания.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Ако беше ходил на диагностик, на дали щеше да пита, 1200 оборота нормални ли са.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
          Ако беше ходил на диагностик, на дали щеше да пита, 1200 оборота нормални ли са.
          Прав си,ама знае ли човек, може да се е диагностицирал сам - програми бол вече...
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Празен ход - под 900 rpm
            На 5 предавка при 110 км/ч - 3000 rpm - нормално!

Иди на диагностика!!!

Comment

Working...
            X